Witgoud trouwringen

Witgoud staat chic

Witgoud trouwringen hebben een bijzondere glans. Wie van wit edelmetaal houdt, is helemaal weg van witgoud. Soms lijkt het wel een beetje op zilver, maar dan met wat extra glans erbij. Zeg echter nooit zilver tegen witgoud trouwringen, want we hebben hier wel degelijk met een andere soort van edelmetaal te maken. Witgoud wordt ook wel eens platina genoemd, en wanneer we dit zeggen, maken we alweer een veelvoorkomende vergissing. Sommige mensen denken dat platina een legering van twee metalen is, maar het is wel degelijk een op zichzelf bestaand metaal. Platina is een overgangsmetaal. Dit zijn zeldzame metalen die zeer weinig voorkomen en daarom zeer kostbaar zijn. Overgangsmetalen worden vaak gebruikt voor technologische toepassingen, maar platina is vooral bekend om de toepassing ervan in sieraden en juwelen. Toch is witgoud niet hetzelfde als platina. Witgoud is dan weer wel een legering. Hierbij gaat het om een legering van goud met palladium of goud met nikkel. Witgoud wordt dus niet alleen met zilver verward, maar ook met platina. Zeg dus nooit zomaar platina of zilver tegen witgoud trouwringen!

Huwelijksjuwelen in witgoud

Witgoud schittert vooral door zijn bijzondere glans waardoor het zich onderscheidt van andere edelmetalen zoals zilver en platina. Witgoud trouwringen zijn bijzonder en u doet ze zeker geen eer aan door ze als zilver of platina te benoemen. Door de unieke glans van witgoud trouwringen zal uw huwelijk niet alleen bijzonder zijn, maar zult u voor altijd een speciale herinnering aan de mooiste dag van uw leven behouden.

 Mogelijkheden met witgoud trouwringen

Witgoud trouwringen zien er klassiek uit. Daarom kunnen ze goed dienstdoen als klassieke trouwringen op zich, zonder dat er daarom edelstenen aan te pas hoeven te komen. Eenvoudige inscripties of graveringen zijn namelijk al voldoende om van witgoud trouwringen de sterren van het feest te maken.

Edelstenen

Met witgoud trouwringen hebt u ook de mogelijkheid om edelstenen zoals diamanten in te laten zetten. U kunt hierbij kiezen voor solitaire ringen of 3-steen ringen. Het klassieke briljantslijpsel doet het met witgoud trouwringen ook altijd goed. Wanneer u op zoek bent naar meer eigentijdse trouwringen, dan zult u vanzelf merken dat witgoud trouwringen hier zich ook goed tot lenen. Brede ringen uit witgoud staan niet alleen modern, maar ook stijlvol. Witgoud trouwringen laten zich uitstekend combineren en bezorgen uw huwelijksfeest zonder twijfel een bijzonder cachet. Het inzetten van edelstenen is een mogelijkheid om witgoud trouwringen te verfraaien, zowel in een klassieke als in een eigentijdse setting.