Diamanten oorbellen

Wat is een diamant?

Diamanten zijn het sterkste mineraal op aarde. Ze zijn vrijwel onbreekbaar en krassen nauwelijks. In het Grieks betekent diamant ‘onbreekbaar’. Ze zijn zo sterk omdat ze gemaakt zijn uit koolstofmoleculen. Een diamant wordt meestal kleurloos verkocht, maar ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

 

oorbellen sieraad 1 oorbellen sieraad 2 oorbellen sieraad 3 oorbellen sieraad 4 oorbellen sieraad 5 oorbellen sieraad 6 oorbellen sieraad 7 oorbellen sieraad 8 oorbellen sieraad 9 oorbellen sieraad 10 oorbellen sieraad 11

 

Ambachtelijk werken

Diamanten worden nauwelijks door machines geslepen, maar het gaat meestal nog gewoon met de hand omdat de machines niet zo secuur kunnen werken.

Soorten diamanten oorbellen

Diamanten oorbellen zijn er in vele maten en soorten verkrijgbaar. Hieronder worden de meest gebruikte oorbellen besproken.

Vele beeldjes

Zo kun je ervoor kiezen om diamanten oorbellen aan te schaffen met een beeldje. Als dit je keuze is gaat er een hele markt voor je open. Er zijn namelijk ontelbaar veel beeldjes verkrijgbaar.
Oorstekers
De meest gebruikte oorbellen zijn oorstekers. Voor diamanten oorbellen zijn deze perfect aangezien ze voor een mooie witte knop zorgen.

Grote diamanten oorbellen

Naast kleine oorstekers kun je er ook voor kiezen om grote oorbellen te dragen. Ook deze zijn verkrijgbaar in diamantwitgoud en een mooie witte en stralende uitstraling aan je outfit.
Diamanten oorbel vs diamanten oorpiercing
Technisch gezien is een oorbel ook een piercing, maar in de volksmond wordt met een oorpiercing de overige plekken van het oor bedoeld. Deze oorpiercings zijn echter moeilijk verkrijgbaar in diamant. Dit is omdat ze duurder zijn en chirurgisch staal veel gebruikt wordt omdat het ontstekingen tegen gaat.
Diamanten oorbellen zijn een mooie toevoeging op je outfit. Ze brengen een mooie witte kleur en weerkaatsen het licht op een unieke manier. Daarnaast zijn ze in vele prijsklassen verkrijgbaar, voor de goedkopere soorten kun je het beste naar Bol.com gaan en de duurdere soorten zijn bij iedere juwelier te vinden.